Immidiat implantat

Et tandimplantat er en skrue, som sættes fast i kæbebenet i enten overmund eller undermund. Tandimplantatet erstatter 1 eller flere mistede tænder i tandrækken og er fremstillet af titanium, et materiale, som accepteres af din egen kæbeknogle.

Implantatet placeres lige der, hvor den dårlige tand/tænder sidder

Implantatet svarer dermed til en kunstig tandrod, der ligesom dine egne tænder sidder helt fast i munden. I dit tilfælde kan implantatet isættes i samme seance som fjernelse af den dårlige tand.

Når implantatet er placeret, skrues et låg på (healingabutment), som stikker gennem slimhinden. Det skal bare børstes ligesom de andre tænder, dog først når evt. sting er fjernet efter en uge.

Efter 2 måneder er implantatet vokset fast i knoglen, og på toppen af implantatet kan der så placeres en tandkrone, som passer til dine egne tænder eller en tryklås til din protese.

Forud for implantatbehandling laves en grundig undersøgelse på klinikken her. Ved denne undersøgelse vurderes du, således at vi sikrer, at der laves en behandlingsplan, som passer til netop dine behov.

Det vurderes her hvilken type implantat samt hvor mange implantater, der er nødvendige for at give dig et godt bid på langt sigt.

Nogle gange er der ikke knogle nok i området, hvor dit implantat skal sættes fast. Dette kan afhjælpes ved, i lokalbedøvelse, at flytte lidt knogle hen hvor det mangler. Dette er oftest på forsiden. Derudover anvendes en membran. En sådan membran skaber plads til, at knoglen selv kan genopbygge ny knogle i området. Hvis vi vurderer, at det er nødvendigt at lave denne lille operation, samtidig med at implantatet kan skrues fast, bliver den samlede behandlingstid forlænget ca. 3-5 måneder, nemlig den tid det tager, før knoglen er vokset fast.

Implantatbehandlingen laves her på klinikken til lavest mulige omkostninger, og inden behandlingen sættes i gang, laves et komplet prisoverslag til dig.

Enkelte implantater vokser ikke fast og må derfor erstattes uden beregning. (her på klinikken ca. 1 %)

Spørg endelig hvis du har brug for det.

OBS! Sygeforsikringen danmark giver kun tilskud til 1 implantatoperation årligt. Vores overslag og regning vil ”påstå” at der gives til alle. Der er dog tilskud til alle Kroner/Broer/Proteser

Print Friendly and PDF