Hvorfor skal du vælge os !

 

Atmosfære

Vores klinik har hygge, humor og atmosfære. Selvom du er bange for at gå til tandlæge/har tandlægeskræk, bliver det lidt bedre med en afslappende atmosfære og lidt humor.

Dygtige og udvikler os hele tiden

Alle i teamet udvikler sig hele tiden gennem skolegang og kurser. Vi prøver at specialisere os således, at du kan få den bedst tænkelige vejledning og behandling hos os.

Massagestol

Vi har en super lækker massagestol, som du er meget velkommen til at bruge, hvis der skulle være ventetid eller du kommer før den planlagte tid. Vi bruger også massagestolen til nervøse patienter/patienter med tandlægeskræk, som har fået noget at slappe af på, inden tandbehandling.

Beroligende medicin/narkose

Hos os har du mulighed for at få noget beroligende medicin, hvis du er bange for behandlingen/har tandlægeskræk. Du har også mulighed for fuld narkose eller vi kan tilbyde Triazolam. Snak med os om dette !

Bruger tid på information

Vi bruger tid på at give dig den information, du har brug for om lige netop din behandling, og fortæller dig, hvilke muligheder du har ud fra din økonomi og ønsker. Du får ligeledes information inden operationer/implantatbehandlinger/visdomstandsoperationer osv.

Vi vil også rigtig gerne blive bedre, og det kan du hjælpe os med, ved at udskrive og udfylde vedhæftede evalueringskema og sende retur til os efter endt behandling.

Vi laver langsigtede planer for dit tandsæt.

Link til dansk tandlægeforening